Slutspurten


Her den 16. juli 2019 er der iflg. seneste nyt 4 måneder til vi får nøglen til vores nye huse fredag den 15. november 2019.


Selv om det er sommerferie er der folk igang, og et hold murere er snart færdige med klynge 4, som her ses fra Lystoftestien ved Harrestrupvej. Døre og vinduer er monteret, tagrender er ved at blive sat op, og der sker også ting inde i husene.


Bagest ses klynge 3, husene 11-15, hvor der er et par murere igang mod syd, og glaspartierne er ved at blive monteret.


Iflg. forlydender vil køkken-firmaet begynde montering nu i klynge 1 og 2, hvor maler arbejdet er færdigt.Her ses fra Lystoftestien klynge 4 med hus nr. 16-20, hvor murerarbejdet snart er færdiggjort og glaspartier monteret.


En mand er igang med tagrender

Slutspurten, juli - november 2019

Sådan bliver udsigten fra stuevinduerne i klynge 4. Vi må bare håbe, at alle de døde kirsebærtræer snart bliver fjernet og ersattet.


Det nye renovations- og cykelskur ved Harrestrupvej er under opførelse.

I dag den 12. august 2019 udføres det sidste udvendige murerarbejde på vores huse. Her er det endegavlen på hus nr. 11 i klynge 3 mod Gl. Skovlundevej.


 

I de kommende dage påbegyndes nedgravning af forsyningsledninger for varmt og koldt brugsvand samt varme forsyning til gulvvarmen i disse smarte højisolerede rør.
Der er ankommet skabs- og køkken elementer til husene i klynge 1 og 2 (husene 1-10).

Efter forlydende mon-teres disse i denne og næste uge (uge 33-34).Solceller er nu færdig- monteret på husene 6 til 10 i klynge 2. Her set fra parkeringspladsen.


Kantriste er lagt ned langs soklerne og flisearbejdet vil blive påbegyndt i løbet af de kommende dage.


Det store træ ud for hus nr.

10 i klynge 2 bliver fældet i indeværende uge

Også i fælleshuset sker der en masse både udvendig og indvendig. Der er rejst stillads til elevatortårn og nye vinduer. Indvendig  er opsætning af skillevægge igang.